0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Antifurt magazine | Porti antifurt | Etichete si taguri | Detasatoare si dezactivatoare | 8.2 MHz si acusto-magnetice
Aboneaza-te la feed-uri RSS

ANTIFURT MAGAZIN

Seteaza descrescator

   

Articole 1 pana la 12 din 33 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Seteaza descrescator

   

Articole 1 pana la 12 din 33 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3

 

Magazinul tau are protectie antifurt?

             Unul dintre principiile fundamentale care stau la baza existentei si profitabilitatii oricarui tip de business din orice domeniu de activitate este protejarea afacerii. In cazul magazinelor de retail, acest concept esential isi sporeste importanta datorita expunerii publice a capitalului investit in marfurile comercializate si, implicit, a riscurilor de sustragere fraudulenta a acestora din magazine. Vorbim, asadar, mai direct, despre furt. Furtul din magazine. Actiune intreprinsa de clienti dar si de angajati.

            In fata unei amenintari constante venite atat din afara cat si din interior, security4all.ro va este un aliat puternic. Sistemele noastre de supraveghere special concepute pentru protectia magazinelor si a marfurilor includ o gamă largă de produse anti-furt. Acestea se numesc EAS - Electronic Article Surveillance, ceea ce inseamna supravegherea electronica a articolelor si se bazeaza pe tehnologii inovatoare de radiofrecventa si acusto-magnetice. Include: porti antifurt, etichete cu coduri de bare, taguri antifurt,  cititoare, detasatoare taguri, dezactivatoare etichete antifurt, controllere.

            Portile antifurt magazine se instaleaza la intrare/iesire sau in alte puncte de acces prin care pot avea loc scurgeri ilicite de marfa (iesirile angajatilor, vestiare etc). Prin intermediul tehnologiei AM incorporata in poarta antifurt, semnale acustice de avertizare sunt declansate automat in momentul in care un bun cu eticheta antifurt activa sau tag este extras din magazin fara a trece pe la casa de marcat. In acest fel, personalul magazinului este alertat si poate sa actioneze imediat inainte ca paguba sa fie produsa.

            Etichetele si tagurile se ataseaza pe marfuri si produse pentru protectie antifurt. Security4all va ofera o plaja larga de sisteme EAS de unde puteti alege modelul si stilul potrivit afacerii dumneavoastra: etichete adezive cu cod de bare aparent pentru marfurile din magazine retail si supermarketuri, taguri si pin-uri special concepute pentru antifurt haine si antifurt incaltamine care, odata atasate, nu afecteaza si nu incomodeaza procesul de vanzare sau  etichete refolosibile cu bucla de lungimi diferite care pot fi atasate pe sticle. 

            Security4all va propune mai multe modele de detasatoare si dezactivatoare. Aceste aparate se  instaleaza, de regula, la casele de marcat si au rolul de a neutraliza in mod fiabil si cu usurinta etichetele si tagurile aplicate pe marfa cumparata.  Viteza de transfer a marfurilor nu este incetinita iar experienta cumparaturilor devine mai interesanta.

            Solutiile EAS antifurt integrate intr-un sistem complex de supraveghere a magazinului bazat pe tehnologii inteligente tip Wi-Fi, RF si AM, infrarosu, tehnologii celulare precum si dispozitive cablate fac ca afacerea dumneavoastra sa functioneze sigur si profitabil pe tot parcursul zilei de lucru dar si in afara orelor de program. Pe security4all.ro veti gasi sisteme antiefractie, sensori de fum si alarme de incendiu, control acces, camere video de supraveghere,  inregistratoare si multe alte produse de securitate si solutii de prevenire a pierderilor cauzate de furturi, efractie sau incendiu. Comanda online sau suna-ne acum sa alegem impreuna solutia cea mai buna pentru afacerea ta!