0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

1. Ambalarea si transportarea produselor se va face cu mare atentie, pentru a evita deteriorarea coletelor.

2. Transportul este asigurat de o companie de curierat rapid, in cutii/pungi/plicuri personalizate.

3. Timpul de tranzit al coletelor este de maxim 24-48 ore. Pentru comenzi plasate pana la ora 13, predarea catre curier se va face in aceeasi zi. Livrarea se va face in ziua urmatoare(90% din cazuri), pana in ora 17. Duminica nu se fac livrari.

4. Pentru livrari in localitati, comune, sate unde curierul nu are hub, sunt doua optiuni:
    - curierul livreaza la destinatia finala -  se va calcula o taxa de transport suplimentara in functie de numarul de kilometri dintre cel mai apropiat hub si destinatia finala (20- 30 lei).
    - cumparatorul ridica personal coletul din sediul curierului din cel mai apropiat oras, fara taxe suplimentare.
    In acest caz, veti fi contactat de catre vanzator pentru a stabili toate detaliile livrarii.

5. In cazul unor urgente, in Bucuresti exista si posibilitatea livrarii express in 1,2 sau 4 ore din momentul plasarii comenzii, cu o taxa suplimentara. Va trebui sa ne contactati telefonic pentru stabilirea detaliilor acestui tip de livrare.

6. Program livrare comenzi din sediu Luni-Vineri 10-15..

7. In cazul livrarilor prin curierat rapid, este recomandat ca dupa receptionarea comenzii, produsele comandate sa fie verificate pentru a nu prezenta deficiente de integritate cauzate de transport. Sesizarile in acest caz trebuie sa fie facute in maxim 24 ore.

8. Firma noastra nu isi asuma raspunderea pentru produsele deteriorate sau distruse de catre transportator, fara un PROCES VERBAL de constatare a acestui fapt. In cazul in care coletele prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati primirea lor.
Daca totusi il receptionati, coletul trebuie fotografiat si se intocmeste un proces verbal constatare impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Riscul este transferat integral catre beneficiar in momentul in care intra in posesia fizica a produsului.

9. Optiunea "Deschidere colet la livrare" este disponibila si taxata suplimentar cu 3 lei / livrare. Daca in urma deschiderii coletului se constata urme de lovituri, zgarieturi sau alte probleme ale ambalajului produselor se recomanda refuzarea primirii coletului si returnarea acestuia. Produsele nu pot fi desfacute/desigilate din ambalajul fabricantului si nu se pot proba sau testa.