0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Centrale de alarma si antiefractie, detectoare de miscare PIR, comunicatoare GSM, senzori magnetici, butoane de panica, alarme perimetrale, sirene
Seteaza descrescator

   

Articole 1 pana la 12 din 102 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Seteaza descrescator

   

Articole 1 pana la 12 din 102 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

           

            Spargerile de locuinte, intrarile prin efractie si furturile din magazine, depozite sau sedii de firma reprezinta riscuri la care suntem expusi in viata de zi cu zi. Civilizatia secolului 21 se confrunta in continuare cu acest pericol social insa creeaza si dezvolta constant tehnologii si sisteme antiefractie care ne protejeaza impotriva lui. Cifrele si statisticile raportate de Politie in fiecare an referitoare la infractiunile de acest gen din Bucuresti si din tara se vor reduce semnificativ cand instalarea unui sistem antiefractie in locuintele noastre va deveni un procedeu tehnic uzual.  

            Daca tu vrei sa investesti in siguranta familiei tale si a celor dragi si esti hotarat sa instalezi acum un sistem de alarma antifractie acasa, securizarea cailor de acces in locuinta, fie ca este vorba de casa la curte sau apartament de bloc, reprezinta primul pas. Toate caile posibile de patrundere in casa trebuie avute in vedere: usi, geamuri, balcoane, usi de garaj, anexe, terase. Acestea se vor dota cu senzori magnetici speciali pentru usi si ferestre, cu fir sau wireless, conectati la centrala de control antiefractie instalata in interiorul locuintei.

            Securizarea spatiului de interior se face prin montarea de detectori de miscare  (tip PIR, cu microunde, infrarosu), senzori de geam spart, senzori de soc care vor crea zone de acoperire, precum si echipamente de avertizare puternice: sirene,  alarme, lampi stroboscopice de interior si exterior. In momentul in care toti acesti senzori vor fi activati de la panoul centralei de control, vor crea un spatiu protejat impotriva patrunderilor nedorite.

            Centrala antiefractie armeaza și dezarmează toate componentele de securitate instalate si declanșează alarma atunci când o zonă de securitate este violata. Unele tipuri de centrale pot fi programate sa functioneze si cu telecomanda radio tip breloc pentru comenzi de armat, dezarmat, panica. Comunicatorul GSM adauga o noua functionalitate: conectat la centrala, poate trimite apeluri telefonice sau mesaje SMS proprietarilor in momentul declansarii alarmei.

            La centralele antiefractie pot fi conectate butoane si pedale de panica. Mobile sau montate  in puncte fixe, prin apasare, acestea pot sa declanseze alarma instantaneu in caz de urgenta sau ajutor.

            In cazul securizarii caselor la curte, instalarea unui sistem de supraveghere video exterior va permite inregistrarea oricarei activitati desfasurate in curtea casei. Senzorii de miscare de exterior plasati in puncte strategice in curte vor crea o zona de securitate maxima in momentul activarii lor; animalul de companie nu va fi considerat  hot de catre aceste echipamente care vor ramane imune la miscarile lui in zona supravegheata.

            Echipamentul care ofera o prima detectare si alarmare in cazul unui eveniment de intruziune in zona de protectie perimetrala il reprezinta barierele fotoelectrice cu infrarosu. Afla mai multe despre ele pe site-ul nostru.

            Pe www.security4all gasesti solutii si pentru securizarea impotriva incendiilor si a inundatiilor: senzori de fum cu fir sau baterii, senzori de inundatie, senzori de temperatura, senzori de gaze, sirene si butoane de incendiu. Tipul, modelele si culorile pentru fiecare produs in parte le poti alege in functie de dorintele si nevoile tale.

            Echipamentele noastre sunt usor de utilizat, sunt fiabile si rezista in timp. Pentru ca suntem importatori directi ale tuturor produselor noastre garantam cel mai bun raport calitate-pret existent pe piata sistemelor de securitate si supraveghere din Romania.

            Te invitam sa ne vizitezi site-ul si sa ne contactezi daca doresti sa stii mai multe despre noi si produsele noastre. Iti stam la dispozitie si cu sfaturi si recomandari tehnice.

            Noi iti oferim liniste si siguranta atunci cand esti plecat de acasa, de sarbatori, in vacanta, la serviciu sau in parc.

            Relaxeaza-te! Sistemul de alarma vegheaza pentru tine !