0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Bariere auto pentru parcari comerciale sau rezidentiale. SECURITY4all.ro - Importator direct echipamente securitate si control-acces.
Seteaza descrescator

   

Articole 1 pana la 12 din 17 in total

  1. 1
  2. 2
Seteaza descrescator

   

Articole 1 pana la 12 din 17 in total

  1. 1
  2. 2

 

Bariere auto - Acces Controlat - Confort si siguranta!

            Spatiile de parcare din zonele rezidentiale sau comerciale, cu acces public sau privat, in aer liber, acoperite, subterane sau de suprafata au nevoie de sisteme de bariere automate de acces care sa controleze fluxul auto de intrare si iesire.

            Pentru astfel de aplicatii, security4all va ofera bariere auto concepute si construite pentru a oferi fiabilitate pe termen lung, operare eficientă și durabilitate, dispunand de caracteristici flexibile astfel incat sa se potriveasca nevoilor dumneavoastră.

            Barierele auto security4all.ro pot fi controlate dintr-un punct de securitate cu echipaj sau de catre conducatorul autovehiculului, utilizând o gamă largă de sisteme de control acces: carduri de proximitate, telecomanda radio, token-uri, tastaturi si interfoane, etc. Aceste sisteme automatice de comanda la distanta sunt combinate cu facilități de buclă de inducție sau fotocelula care asigură ca brațul barierei se va deschide si închide lin, sigur și eficient in momentul activarii lui.

            Miscarile bratului de bariera sunt silentioase, perfect controlate, rapide si line; viteza de ridicare/coborare este de 6 secunde. Bratul de bariera poate avea lungimi variate, intre 3 si 6 m, in cazuri particulare lungimea bratului poate fi ajustata. Bratul barierei si carcasa motorului sunt din aluminiu, material care asigura longevitatea produsului si pastrarea aspectului intitial pentru un timp indelungat; vizibilitatea barierei este mare de la distante care pastreaza siguranta autovehiculului.

            Barierele auto cu brat automat se instaleaza rapid, montajul este usor, sunt simplu de utilizat si foarte rentabile, cu costuri minime de operare si intretinere. Aceste echipamente inteligente asigura un circuit consecvent in mediile de parcare cele mai exigente din punct de vedere al accesului, organizarii si monitorizarii traficului. Ele regleaza accesul in puncte de control și intrări in zonele cu acces restricționat, la trecerile la nivel cu calea ferata, poduri mobile, parcuri auto, spitale, centre comerciale si industriale, aeroporturi, hoteluri etc.

            Barierele auto security4all au caracteristici si performante care garanteaza securitatea perimetrului in care sunt amplasate si sporesc confortul conducatorului auto.  Alegeti din produsele noastre bariera auto care se potriveste spatiului dumneavoastra! Un pret prea mic pentru siguranta si confortul de care va veti bucura.