0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Termeni si conditii

1. Date administrator site

    Site-ul security4all.ro este administrat de S.C. DUAL Computers SRL, Str. Dezrobirii nr.146B, sector 1, BUCURESTI, CUI RO9081394, J40/228/1997, capital social 200 lei, numit in continuare "vanzator".

2. Acceptarea conditiilor

    Utilizarea site-ului security4all.ro, logarea si accesul la serviciile oferite reprezinta un accept din partea cumparatorului al termenilor si conditiilor de mai jos.
    Vanzatorul isi rezerva dreptul  de a actualiza sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment, fara o notificare prealabila.

3. Drepturile de proprietate intelectuala si industriala

    Continutul site-ului (informatiile publicate, imaginile, bannerele, siglele, denumirile produselor, textul, grafica DTP) nu poate fi transmis, publicat, copiat prin nicio metoda fara acordul scris al S.C. DUAL Computers S.R.L. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legilor in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor se poate sesiza la adresa contact@security4all.ro.

4. Contractul de vanzare cumparare

    Din momentul plasarii unei comenzi, cumparatorul/clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata, prin telefon sau email.
    Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la plasarea comenzii sau a emiterii confirmarii de primire a comenzii.
    Dupa plasarea comenzii, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda cumparatorului, fara o notificare prealabila, iar, in cazul unei plati in avans, acesta va primi inapoi banii incasati, in termen de 2 zile lucratoare.

5. Cesionarea si subcontractarea

    Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea cumparatorului, acordul acestuia nefiind necesar.

6. Responsabilitatile partilor

    Vanzatorul face toate eforturile pentru a furniza informatii cat mai complete si corecte despre produsele puse in vanzare.
    Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare ale preturilor, imaginilor sau caracteristicilor produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda. Vanzatorul poate anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri: produsul nu se afla in stoc, pretul afisat este eronat, datele de facturare sau livrare sunt incomplete sau incorecte.

7. Livrarea produselor

    Produsele achizitionate pe security4all.ro se livreaza prin curier rapid sau se pot ridica din sediul societatii. Termenul de livrare este 24 ore, el putand fi depasit totusi in anumite perioade (sarbatori legale, conditii meteo, etc). La valori ale comenzii peste 500 lei, transportul este oferit gratuit. Sub 500 lei, costul expeditiei este de 25 lei, taxa fixa. Oferta este valabila pe teritoriul Romaniei, doar in orasele unde curierul are sediu/depozit/hub si nu taxeaza kilometri suplimentari.

8. Transferul proprietatii produselor

    Proprietatea asupra produselor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea cumparatorului si dupa semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate din sediul vanzatorului.

9. Garantii

    Toate produsele sunt insotite de factura si sigilii de garantie, cu cod de bare valid. Certificatele de garantie se emit electronic si se trimit pe email cumparatorului. Lipsa sau distrugerea sigiliului de garantie de pe produs duce la pierderea garantiei.Termenele de garantie pot fi de 6, 12, 24, 36 luni, in functie de natura produsului sau fabricant.
    Cumparatorului i se garanteaza faptul ca, în cazul defectarii în conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul va fi reparat gratuit sau inlocuit, dupa caz, la sediul vanzatorului.
    
10. Returnarea produselor
    
    Produsele care nu sunt conforme cu specificatiile prezentate pe site, pot fi returnate vanzatorului, pe cheltuiala acestuia, dupa o notificare scrisa in care se precizeaza natura neconformitatii. Cumparatorul poate solicita vanzatorului inlocuirea produsului sau returnarea banilor. Produsele uzate, zgariate, deteriorate pot beneficia de dreptul de returnare, dar vanzatorul poate stabili si percepe o taxa suplimentara între 0 si 50% din valoarea initiala a produsului, in functie de gradul de deteriorare a formei initiale a produsului, a lipsei accesoriilor sau a ambalajelor.

11. Protectia datelor personale

    Informatiile furnizate  de catre cumparator sunt necesare in vederea facturarii si livrarii produselor, a emiterii certificatelor de garantie si in scopuri de marketing. Conform legilor nr.677/2001 si 506/2004 S.C. DUAL Computers S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai in scopurile specificate datele personale ale clientilor. Datele colectate de la clienti nu vor fi cedate/vandute/furnizate unei terte parti. Comunicatia cu serverele security4all.ro se face securizat.

12. Litigii

    Eventualele litigii in legatura cu executarea contractului vor fi rezolvate amiabil intre vanzator si cumparator, in caz contrar, partile putandu-se adresa instantei de judecata competente din Municipiul Bucuresti.

13. Forta majora

    Forta majora exonereaza de raspundere partile in cazul neexecutarii partiale sau totale a obligatiilor asumate prin prezentul contract. Prin forta majora se intelege un eveniment independent de vointa partilor, imprevizibil si insurmontabil, aparut dupa incheierea contractului si care impiedica partile sa execute total sau partial obligatiile asumate.
    Partea care invoca forta majora are obligatia sa o aduca la cunostinta celeilalte parti, in scris, in maximum 15 zile de la aparitie.