0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Garantii

    Toate produsele vandute si livrate beneficiaza de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale fabricantilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator.
    Certificatele de garantie se emit in format electronic, putand fi descarcate de pe site sau trimise pe e-mail.
    Pentru a asigura o comunicare eficienta, cumparatorul are obligatia de a-si actualiza datele din contul sau, ori de cate ori este cazul.
    Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia este asigurata la sediul vanzatorului.
    Perioada de garantie este specificata in certificatul de garantie al fiecarui produs. Orice problema legata de eventuale neconformitati ale produselor se vor rezolva pe cale amiabila iar solicitarile vor fi trimise pe adresa contact@security4all.ro..Returnare produs

    Daca, din orice motiv, exista nemultumiri in legatura cu produsul primit, acesta poate fi returnat in 14 zile calendaristice, din momentul livrarii de catre curier. Produsele pot fi returnate completand un formular de retur.
    Produsele returnate trebuie sa se gaseasca in aceeasi stare in care au fost primite, complete, cu ambalajele intacte, fara pete, rupturi sau zgarieturi, insotite de etichetele initiale, intacte, de certificatul de garantie (daca a fost trimis tiparit) si orice alt document care a fost livrat impreuna cu comanda. Nu vor fi acceptate la retur produsele care nu au toate accesoriile cu care au fost livrate.
    Daca s-au cumparat mai multe produse de acelasi fel si se returneaza toate, doar un singur produs poate fi desigilat, restul produselor va fi acceptat doar daca acestea sunt sigilate.
    Daca produsele livrate au fost insotite de eventuale cadouri, in cazul unui retur, trebuie returnate si acestea.
    Nu vor fi acceptate la retur produse asupra carora au avut loc interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre cumparator, cum ar fi: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, lovituri, socuri mecanice sau electrice.
    DVR-urile pot fi returnate numai daca nu sunt protejate de parole, altele in afara de cele implicite, date de fabricant si daca au toate setarile resetate la valorile initiale, de fabrica.
    Costul returului este suportat de catre cumparator.
    Produsele ridicate de catre client din sediul firmei nu pot fi returnate.