0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Modalitati de plata

 
1. Numerar, la sediul vanzatorului
    Se platesc produsele în momentul ridicarii de la sediu.
 
2. Plata cu Card de debit sau de credit la sediul vanzatorului (POS)
    Se platesc produsele utilizand un card Visa sau MasterCard prin intermediul terminalului POS (contactless), fara niciun comision suplimentar.
 
3. Plata online cu Card
    Se pot efectua plati online cu cardul (personal sau al firmei).
    Cardurile acceptate sunt VISA, VISA Electron, MASTERCARD, MAESTRO.
    Comision 0 pentru toate tranzactiile.
    Pentru finalizarea unei plati este nevoie de:
                 - codul cardului (16 cifre, fara spatii)
                 - data de expirare
                 - ultimele trei cifre de pe spatele cardului de pe banda cu semnatura
                 - numele posesorului
    Platile se fac în lei, indiferent de valuta pe care o aveti în cont. Cursul de schimb folosit va fi cel al bancii dvs. din ziua respectiva.
   Procesarea datelor de card se face securizat, prin sistemul 3D SECURE(VISA) sau SECURECODE(MASTERCARD) exclusiv prin serverele ING Bank. Nu solicitam, nu inregistram si nu procesam datele asociate cardului.
 
4. Ordin de plata
    Dupa finalizarea comenzii, cumparatorul va primi un e-mail cu factura proforma ce contine toate datele necesare efectuarii platii.
    Produsele vor fi trimise cumparatorului sau se pot ridica de la sediu dupa confirmarea intrarii banilor în contul vanzatorului.
 
5. Ramburs
    Se platesc produsele curierului care livreaza, împreuna cu taxele de livrare incluse în valoarea facturii, daca este cazul. Pentru colete cu valori pana in 500 lei, costul transportului este 25 lei, la valori peste 500 lei transportul este gratuit.
 
6. Prin Trezorerie - Achizitii prin platforma SEAP
    Aceasta modalitate de plata este disponibila doar pentru institutiile statului. Cumparatorul finalizeaza comanda si alege ca modalitate de plata "Ordin de plata". Vanzatorul va contacta cumparatorul pentru stabilirea tuturor detaliilor referitoare la stoc, plata si livrare, apoi se publica in SEAP. Daca se opteaza pentru plata la termen in 30 zile, costul marfurilor va creste cu 10%.