0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Camere de supraveghere video, inregistratoare digitale DVR, NVR, hibride, amplificatoare semnal video, accesorii transmisie semnal video sau audio, surse de alimentare
Aboneaza-te la feed-uri RSS

SUPRAVEGHERE VIDEO

Seteaza descrescator

   

Articole 25 pana la 36 din 237 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Seteaza descrescator

   

Articole 25 pana la 36 din 237 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

 

3 motive pentru care e bine sa iti montezi camere de supraveghere

             Camerele de supraveghere reprezinta elemente-cheie in crearea unui spatiu securizat si monitorizat video 24 de ore in fiecare zi.

            In functie de locul in care vor fi amplasate si de tipul de semnal transmis, gasesti mai multe tipuri de camere: camere video de interior, exterior, speed-dome, cu infrarosu pentru monitorizare nocturna sau fara infrarosu, camere de supraveghere auto,  camere wireless, ip. Exista si situatii in care poti alege sa faci monitorizarea video cu camere ascunse disimulate in alte obiecte sau cu microcamere portabile miniaturale, caz in care inregistrarea ramane confidentiala.

             Un kit supraveghere video complet include camere, inregistrator video tip DVR sau NVR (digital video recorder, network video recorder), echipamente de transmisie semnal (antene, emitator-receptor pentru sistemele wireless, surse de alimentare, cabluri, conectori), accesorii (suporti, lentile, microfoane, amplificatoare).

            Iata cele mai importante motive sa iti instalezi un sistem de supraveghere video:

            1. Aceste echipamente  monitorizeaza si furnizeaza inregistrari video cu evenimentele din zona supravegheata. Filmele pot fi vizionate local sau la distanta, prin  conexiune la internet, de pe telefonul mobil, smartphone sau tableta.

            Aplicatiile sunt multiple si pot avea in vedere persoane sau zone de interes. Poti facesupravegherea bebelusului si a copiilor, supraveghere video locuinta, casa si curte,  livada,  bloc, supraveghere video bona, batrani, supraveghere caini, animale de companie, supraveghere magazin, supraveghere video si audio angajati, supraveghere gradinita si loc de joaca, supraveghere garaj si flota auto, supraveghere sediu, depozit, lucrari de constructii.

            2. Camerele de supraveghere instalate acolo unde ai nevoie asigura linistea si confortul psihic ca ai control asupra a ceea ce este important pentru tine. Ele sunt ochii si urechile tale atunci cand esti departe, martorul de necontestat care asista,  relateaza si atesta cum decurg faptele la locul inregistrarii.

            3. In acelasi timp, aceste echipamente actioneaza si ca mijloc de intimidare si abandon al intentiei criminale. Un hot sau o persoana care este pe cale sa comita o infractiune este descurajata atunci cand observa camerele video atintite asupra ei.

             Pe security4all.ro gasesti cea mai buna solutie de  supraveghere. Pastram preturi mici si calitate buna tot timpul anului. Suna-ne daca ai nevoie de mai multe informatii sau sfaturi tehnice in legatura cu proiectele tale. Ne va face placere sa te ajutam!