0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Centrale de control acces si accesorii pentru locuinte, spatii comerciale sau tehnice, interfoane, zavoare electromagnetice si amortizoare, video interfoane. SECURITY4all.ro - Importator direct echipamente securitate si control-acces.
Seteaza descrescator

   

Articole 61 pana la 72 din 99 in total

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Seteaza descrescator

   

Articole 61 pana la 72 din 99 in total

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8

           

            Sistemele de securitate sunt parte integranta din existenta noastra cotidiana. Pe strada, la serviciu, la scoala, la banca, in magazine, oriunde mergem intalnim din ce in ce mai des camere video de supraveghere, echipamente antiefractie, antiincendiu, senzori, alarme, porti, bariere auto. Dintr-o data, viata a devenit mai sigura si mai confortabila.

            Security4all vine in intampinarea dorintelor si nevoii de siguranta si control cu o oferta bogata si variata de echipamente de securitate profesionale, fiabile si performante la preturi accesibile tuturor. Dintre acestea, sistemele de control acces reprezinta o categorie importanta de echipamente in schema securitatii perimetrale.

            Sistemele de control acces regleaza accesul persoanelor straine in spatii private si publice, limiteaza accesul nedorit si permit accesul persoanelor autorizate in zone prestabilite. Controlul acestui trafic se face intr-un mod facil, pe baza unui card de acces,  breloc de proximitate, cod PIN.

            Cititoarele de carduri si centralele de control acces stand alone se monteaza atat la exteriorul usilor de acces in cladiri si spatii protejate, cat si in interior, la intrarile in birouri si etaje. Acestea  permit accesul persoanelor care se identifica pe baza unei cartele, a tagului de proximitate sau prin introducerea pe tastatura a unui cod de acces PIN. Aceste echipamente sunt folosite de obicei in cadru profesional, corporatist, industrial sau hotelier. De exemplu, o singura centrala de control acces poate avea 3000 de utilizatori si 100 de departamente.

            Centralele de control acces (controller) si pontaj sunt si resurse de management al personalului. Acestea monitorizeaza si inregistreaza pe baza unui software dedicat evidenta circulatiei fiecarei persoane care detine cartela de acces, tag sau bratara de acces. Controller-ul de pontaj se conecteaza la retea si/sau la Internet si poate fi integrat in sisteme complexe de evidenta si management prin control  computerizat. Centralele de control acces si pontaj garanteaza securitatea personalului, a bunurilor, a informatiilor si datelor confidentiale si furnizeaza, in acelasi timp, evidenta actualizata a resurselor umane cu inregistrari clare de intrare, iesire si  prezenta efectiva in interiorul cladirilor in orice moment.

            Acasa insa, trebuie sa fim protejati mai mult decat oriunde. Aici avem puterea de a decide si controla asupra oricarei situatii. Pentru mai multa siguranta, accesul in curtea noastra sau in cladirea in care locuim trebuie sa fie restrictionat prin montarea unui interfon la poarta sau la intrarea in scara blocului. Acesta ne da posibilitatea sa fim instiintati cand avem un vizitator, sa ii permitem sau nu accesul.

              Oferta  Security4all de sisteme de control acces va ofera multe optiuni de alegere a echipamentelor de care aveti nevoie: centrale de control acces standalone si pontaj, controllere, cititoare, cartele de proximitate, cartele, taguri, bratari control acces, interfoane si videointerfoane, posturi de interior, butoane de acces cu aspect hi-tech, no touch sau cu clasice butoane rotunde, amortizoare usi, yale, zavoare cu/fara telecomanda, electromagneti, accesorii pentru montarea si utilizarea acestor echipamente.

            Un videointerfon furnizeaza si imaginea vizitatorului, putand astfel verifica in doua moduri identitatea acestuia: audio si video, pentru maxim control. Daca locuiti la casa, pentru confort suplimentar, puteti alege un videointerfon wireless cu post de exterior  cu camera color si iluminare infrarosu si monitor LCD. Il puteti purta dupa dumneavoastra prin casa sau curte pe o distanta de 300 de metri. Daca nu raspunde nimeni la interfon, acest echipament va fotografia automat persoana de la poarta. Cand va intoarceti din vacanta, puteti verifica maxim 100 de astfel de poze stocate in memoria interna!              

             In domeniul sistemelor de control acces, functionalitatea echipamentului excede pretul platit. Cele mai bune echipamente vor garanta siguranta casei, a  familiei si siguranta de la locul de munca.

            Impreuna, vom gasi cele mai bune solutii de securitate pentru dumneavoastra.